Kamp: Mjøndalen – Odds BK

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 1. juli kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Bundholdet Mjøndalen møder midterholdet Odd i den norske Eliteserien. Der er efter vores mening ikke lagt op til nogen målfest på Consto Arena i Mjøndalen.

Mjøndalen er nemlig blandt de absolut mindst scorende hold i Eliteserien, mens flere af Odds kampe da heller ikke har indeholdt voldsomt mange må.

Vi regner med, at det stærke Mjøndalen-forsvar endnu engang formår at holde deres modstander tilstrækkeligt fra fadet til, at der kommer under tre scoringer i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Som nævnt har Mjøndalen trods deres placering som nummer 13 ud af 16 hold gjort det ganske godt defensivt. De har således blot lukket syv mål ind i samme antal kampe.

I den periode har man tilmed mødt nogle stærke modstandere i form at tophold som Molde, Bodø/Glimt, Vålerenga, Kristiansund og Viking. Mod disse fem tophold lukkede Mjøndalen blot seks mål ind.

Nu gælder det så Odd, som ligger og kæmper med om pladserne under Molde og Bodø/Glimt. Odd hente syv af 12 mulige point i juni.

De sluttede af med en god 3-0-sejr mod Tromsø. De har dog været meget svingende i denne sæson. Eksempelvis tabte man tidligere 1-0 til oprykkerne Lillestrøm.

I fem af deres otte kampe er det desuden ikke lykkes Odd at score mere end et mål. Vi udelukker bestemt ikke, at de kan løbe med sejren mod Mjøndalen, men i det tilfælde regner vi med der i så fald ikke bliver tale om nogen storsejr.

Mjøndalens snit ligger på et mål scoret og et mål lukket ind per kamp. Det tror vi fortsætter her, hvor vi siger, at der scores under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Mjøndalen – Odds BK. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.