Dagens spilforslag – Defensiv affære i Milano

Kamp: AC Milan – Manchester United

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 18. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til en nervepirrende aften i Milano, når Manchester United gæster AC Milan i Europa League. Det første møde mellem de to klubber endte som bekendt 1-1, da danske Simon Kjær fik udlignet i kampens overtid.

Dermed står Milan umiddelbart med de bedste kort på hånden inden returopgøret, da de altså har et udebanemål. Deres tilgang til kampen må derfor ventes at være defensiv.

Skulle det lykkes Manchester United at få bragt sig foran, vil det naturligvis tvinge Milan til at få scoret. Vi regner med, at dette udvikler sig til taktisk affære, hvor vi få under tre mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Siden Manchester United den 6. februar lukkede hele tre mål ind mod Everton, har deres defensiv været ret så stabil. I siden den kamp har man nemlig spillet ti kampe og blot lukket tre mål ind.

I de seneste fire kampe i Premier League er der end ikke scoret mod United. Her har man vel at mærke mødt hold fra toppen som Chelsea, Manchester City og West Ham.

I det første møde med Milan lignede det som nævnt også, at man var på vej mod endnu en sejr og clean sheet, men Simon Kjær ville det anderledes. Danskeren headede nemlig bolden ind over en sprællende Dean Henderson.

Milan har dog haft problemer med at lave mål i Serie A. Siden deres 4-0-nedsabling af bundholdet Crotone. I de efterfølgende seks ligakampe har milaneserne scoret fem mål.

For dem vil det for alt i verden handle om at forhindre, at Manchester United får scoret to gange, da det vil tvinge hjemmeholdet til at lave tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i AC Milan – Manchester United. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.