Kamp: Melbourne City – Brisbane Roar

Spilforslag: Melbourne City vinder kampen

Odds: 1,52

Spilstop: 19. november kl. 9:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til at få sparket en ny sæson af den australske A-League i gang. Den seneste sæson sluttede tilbage i juni, hvor Melbourne City kunne lade sig kåre som australske mestre for første gang i deres historie.

Dermed er det passende nok dem, som indleder den nye sæson med en kamp mod Brisbane Roar. De sluttede sidste sæson på en fjerdeplads efter en skidt afslitning på sæsonen. Vi regner med, at deres start på denne sæson heller ikke får nogen optimal start.

 

Derfor vinder Melbourne City kampen

Som nævnt vandt Melbourne sidste sæson ligaen. Det skete med to point ned til Sydney FC. Man vandt også det efterfølgende slutspil, hvor man slog Macarthur FC i semifinalen og Sydney i finalen med 3-1 efter ellers at have været nede med 0-1.

Brisbane var qua deres fjerdeplads naturligvis også med i playoff-spillet. Det blev dog en kort fornøjelse for den østaustralske klub. Man endte nemlig med hjemme at tabe med 2-1 til Adelaide United.

Nu skal de så en lang tur mod syd til Melbourne. Holdene mødtes naturligvis også to gange i sidste sæson. Her endte det med to sejre til Melbourne på henholdsvis 1-0 og 3-2, mens Brisbane vandt tredje kamp med 3-0.

Vi regner dog med, at denne kamp ender med endnu en sejr til Melbourne. Her bliver Jamie Maclaren en vigtig mand. Den australske landsholdsspiller har været ligatopscorer de sidste to sæsoner. Sidste sæson blev det til 25 mål på 24 kampe – 11 flere en Matt Derbyshire på andenpladsen.

Det var med til at bringe Melbourne op på hele 57 mål i løbet af den ordinære sæsons 26 kampe. Brisbane opnåede til sammenligning 36. I tror på en god start til Melbourne med tre point hjemme på AAMI Park.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Melbourne City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,52 på dette.