Dagens spilforslag – Melbourne City vinder med to mål

Kamp: Melbourne City-Central Coast Mariners

Spilforslag: Melbourne City vinder kampen med mindst to mål

Odds: 2,40

Spilstop: 20. marts kl. 07:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

I den australske A-League møder Melbourne City ligaens ubestridte bundhold, Central Coast Mariners på hjemmebane. Kampen starter 9.30 fredag morgen dansk tid. Melbourne City kæmper en hård kamp med Wellington Pheonix om ligaens andenplads. Man kunne måske være fristet til at tro, at Central Coast Mariners i kraft af deres klare sidsteplads var i nedrykningsfare. Dette er dog ikke tilfældet, da man heldigvis for dem ikke spiller med op- og nedrykning. Deres seneste resultater afspejler da også, at de ikke har noget som helst at spille for.

Derfor vinder Melbourne City med to

Central Coast Mariners har tabte deres seneste ni kampe i træk. Seks af disse ni kampe blev tabt med to mål eller flere. Værst gik det, da man tabte med 6-2 til Western United fra Melbourne. Deres seneste sejr kom tilbage i januar mod Melbourne Victory, som man slog med 3-2 tilbage i januar. Det er en af blot fire sejre til Central Coast Mariners.

Melbourne har modsat Central Coast Mariners noget at spille for, da de jagter en plads i den asiatiske Champions League-turnering. De ligger inden kampen mod Central Coast Mariners på en andenplads blot ét point foran newzealandske Wellington Pheonix. Det er kun første- og andenpladsen, som giver kvalifikation til Champions League. Melbournes store profil er den tidligere Hibernian og Darmstadt-spiller Jamie Maclaren, som er nummer to på topscorerlisten med 16 mål i 21 kamp.

Central Coast Mariners har som nævnt absolut ingenting at spille for, hvilket også kan ses af deres sidste mange resultater. Der er derfor absolut ingen grund til at tro, at de skulle få et ben til jorden mod et stærkt Melbourne City-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Melbourne City slår Central Coast Mariners med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette resultat.