Dagens spilforslag og odds: Martin Koch scorer igen-igen

Spilforslag hver dag

Kamp: HB Køge – Silkeborg IF
Spilforslag: Martin Koch scorer i kampen
Odds: 2,80
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Koch scorer hos Danske Spil

 

Selvom der er en hel del UEFA Nations League på programmet i dag, så synes vi stadig, at det bedste spilforslag findes i NordicBet Ligaen. Her skal der spilles tre opgør og et af dem er HB Køge mod Silkeborg IF på Capelli Sport Stadion i Herfølge. Værterne har en brandvarm mand på holdkortet, da deres angriber Martin Koch Helsted har scoret intet mindre end ti mål i 12 kampe indtil videre. Derudover har han endda også lagt op til yderligere fire. Efter vores bedste overbevisning kunne han sagtens komme på tavlen igen i dag.

 

Koch har allerede scoret mod Silkeborg

Martin Koch har været intet andet end imponerende i denne sæson. I den allerførste kamp scorede han to gange og noterede sig for et oplæg i 5-2-sejren over FC Roskilde. Derefter nettede han én gang i de tre opgør mod henholdsvis Viborg, Silkeborg og Nykøbing. Selvom han ikke scorede i de efterfølgende fire kampe, så fik han stadig lavet en enkelt assist. I ottende spillerunde kom han i den grad tilbage på sporet med sit hattrick mod Fremad Amager i 4-0-sejren. I det efterfølgende opgør fik han netmaskerne til at blafre to gange mod FC Helsingør. Han scorede ikke mod hverken Viborg eller HB Køge, men lavede én assist i hver af kampene, og nu tror vi så, at han finder sin målnæse frem igen.

I 0-3-sejren over Silkeborg på udebane tog det ham ikke meget mere end en halv time at komme på måltavlen, og nu mødes de to mandskaber så i hans baggård. Umiddelbart har vi svært ved at se, hvordan Simon Jakobsen og resten af det silkeborgensiske forsvar skal sætte en stopper for manden, som ligner det klart bedste bud på en kommende topscorer i NordicBet Ligaen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Martin Koch scorer i kampen til odds 2,80 hos Danske Spil.

 

Odds på Koch scorer hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund