Dagens spilforslag – Målfattig kamp på Old Trafford

Kamp: Manchester United – Wolverhampton

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,93

Spilstop: 3. januar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United har stadig muligheder for at slutte i top fire. Det kræver dog sejre, så man kan lukket hullet op til Arsenal. Nu gælder det så en hjemmekamp mod Wolverhampton.

Vi mener langt fra, at der er lagt op til nogen målfest. United fik blot scoret tre mål i deres tre kampe mod Crystal Palace, Norwich og Newcastle, hvor der dog blot blev scoret ét mål imod dem.

Det er dog det rene vand sammenlignet med Wolverhampton. Der har ikke været over to mål i deres seneste otte Premier League-kampe. Vi mener, at der er lagt op til endnu en målfattig kamp, når disse to hold mødes i Manchester.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Den sjetteplads, som Manchester United ligger på inden denne runde, er ikke helt retvisende for deres niveau. De er syv point efter Arsenal, som ligger nummer fire. United har dog to kampe i hånden.

Nu gælder det så hjemmekampen mod Wolves. Som nævnt har Wolves-forsvaret været uhyre stærke under Bruno Lage. Ser man bare på deres sidste syv kampe, så er der blot lukket sølle to mål ind.

Det er selvsagt vanvittigt imponerende og selvsagt færrest af alle hold i Premier League i den periode. Det til trods ligger de på en relativt beskeden ottendeplads. Det skyldes, at man i samme periode blot har scoret to mål.

I og med at Manchester United ikke har været alt for skarpe i offensiven gennem deres sidste par kampe mener vi, at Wolves bør have held til at fortsætte deres stime af målfattige kampe. Det hold, som får scoret først i denne kamp, bør have særdeles gode muligheder for at løbe med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Manchester United og Wolverhampton. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.