Kamp: Manchester United – West Ham United

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 22. januar kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester United hentede tre meget tiltrængte point, da de i midtugens slog Brentford med 3-1 i London. Den sejr kom efter to kampe, som blot kastede ét point af sig.

West Ham fik en knap så god oplevelse i deres seneste kamp i sidste weekend. Her endte man nemlig med hjemme at tabe 2-3 til Leeds efter, at man ellers to gange havde fået udlignet.

Det er to hold, som har været involverede i et par målrige opgør på det seneste. Vi tror da også, at denne kamp let kan gå hen at blive en ganske underholdende affære, som ender med at kaste mindst tre mål af sig.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Ser man på Uniteds sidste fire Premier League-kampe, så der været over 2,5 mål i de tre af disse. Første var der 3-1-sejren over Burnley. Den blev dog fulgt op med et skuffende 0-1-nederlag til Wolverhampton.

I sidste weekend så United længe ud til at være i kontrol, da man efter 67 minutter førte med 2-0. Derefter fulgte dog et massivt Villa-pres og ti minutter senere bankede Jacob Ramsey bolden forbi en ellers velspillende De Gea. Få minutter senere fik Philippe Coutinho udlignet til 2-2 i sin Villa-debut.

De Gea måtte igen hive storspillet frem i første halvleg af United seneste ligakamp i Brentford. I anden halvleg kom man dog bedre med og scoringer af unge Anthony Elanga, Mason Greenwood og Marcus Rashford sikrede en 3-1-sejr.

Nu gælder det så mødet med West Ham som bestemt også været med i et par målrige opgør. Faktisk har der været over 2,5 mål i fire af deres sidste fem Premier League-kampe. I alle disse fire har der tilmed været fem scoringer.

Vi mener altså, at der er dækket op til en målfest på Old Trafford. United-forsvaret i kunne få det til at fungere under 90 minutter de sidste par kampe, og West Ham har som nævnt også haft deres at se til de sidste par runder.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester United og West Ham United. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.