Dagens spilforslag – Vi får ikke begge hold på tavlen i Manchester

Kamp: Manchester United – AS Roma

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 1,86

Spilstop: 29. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester Uniteds Champions League-plads er så godt som i hus. Dermed kan de trygt begynde at fokusere fuldt ud på Europa  League. Her venter nemlig to semifinaler mod AS Roma.

Roma er gået helt i stå i Serie A, hvor de risikerer at gå glip af de europæiske pladser. Dermed skal de naturligvis også gå benhårdt efter at vinde Europa League, som giver en plads i Champions League.

Vi regner ikke med, at det bliver nogen målrig affære på Old Trafford, hvor vi især tror, at Roma får det svært. Derfor siger vi, at vi ikke får begge hold på tavlen.

 

Derfor får vi ikke begge hold på pausen

Det går glimrende for United i Premier League, hvor man nu ikke har tabt sine sidste 13 kampe i streg. Senest blev det til 0-0 mod et ellers formstærkt Leeds-mandskab.

Netop forsvaret har været Manchester Uniteds helt store force. I deres sidste ti ligakampe har de således blot lukket fem mål ind, hvilket naturligvis er særdeles imponerende.

Netop defensiven har også været opskriften på succes i Europa League. Her har United spillet seks kampe mod stærke hold i form af Real Sociedad, AC Milan og Granada. I disse har man blot lukket ét mål ind, som var blev scoret af Milans Simon Kjær på Old Trafford.

Samme defensive styrke kan Roma ikke helt prale af. De har ikke vundet deres sidste tre kampe i Serie A. Her blev det til én point fra møderne med Torino, Atalanta og Cagliari. Her blev der i alt lukket syv mål ind.

Vi mener, at Roma får det svært mod det stærke United forsvar. Derfor siger vi, at et eller begge hold ikke får scoret i denne kamp på Old Trafford.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Et eller begge hold scorer ikke i kampen mellem Manchester United og AS Roma. Hos Onside Betting får man odds 186 på dette væddemål.