Kamp: Manchester United – Middlesbrough

Spilforslag: Manchester United vinder, og der scores over 1,5 mål i kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 4. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er blevet tid til at få gang i 4. runde af dette års FA Cup. Her gælder det først et møde mellem Manchester United og Middlesbrough på Old Trafford.

Manchester United er ikke overraskende storfavoritter til at vinde kampen. FA Cuppen er da også den umiddelbart største mulighed, hvis United skal hive et trofæ hjem i år.

Derfor regner vi også med, at Ralf Rangnick vælger at stille i noget nær stærke opstilling. Derudover mener vi,  at de bør have gode forudsætninger for også mindst at score to gange.

 

Derfor vinder United og der scores over 1,5 mål i kampen

Hvis Manchester United skal have et trofæ i denne sæson, så er der to muligheder. Her hentyder vi foruden FA Cuppen til Champions League.

Uden at fornærme verdens ældste pokalturnering, så er FA Cuppen nok den letteste af de to at vinde for United. De fik dog ingen let start på dette års udgave.

Her trak man nemlig Aston Villa hjemme på Old Trafford. Det blev en yderst tæt kamp, hvor et tidligt mål af Scott McTominay endte med at blive kampens eneste.

Nu er de dog blevet belønnet med en lidt “lettere” opgave. Middlesbrough har modsat United ikke haft et par ugers pause inden denne kamp. Boro har nemlig været travlt optagede i the Championship, hvor man i lørdags slog Coventry med 1-0.

Deres nuværende syvendeplads betyder naturligvis, at det store fokus er på ligaen, mens FA Cuppen er sekundær. Allerede på onsdag venter der dem da også en meget vigtig kamp mod QPR, som også er med i den sjove ende af tabellen.

Cristiano Ronaldo var gået lidt i stå inden den korte vinterpause. Dette kan meget vel være en kamp, som United vil bruge for at forsøge at få lidt gang i portugiseren igen.

Vi mener, at Manchester United bør have mere end rigeligt med firepower til at skyde Boro i sænk og vinde kampen, hvori vi siger, at der scores mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen, og der scores over 1,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.