Dagens spilforslag – United og Leicester scorer begge i topkamp

Kamp: Manchester United – Leicester

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,80

Spilstop: 11. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United sikrede sig i weekenden endnu en sæson med Champions League fodbold. Nu kan man med tre point mod Leicester også så godt som sikre sig Premier Leagues andenplads.

Samtidig vil en sejr reducere hullet op til Manchester City til syv point. Det kræver naturligvis stadig et større mirakel, hvis United skal løbe med mesterskabet, men de må forfølge chance, så længe den er der.

Nu gælder det Leicester, som inden midtugens kampe er placeret på fjerdepladsen. The Foxes har også brug for point, hvis de skal holde hold som Liverpool og West Ham bag sig i kampen om Champions League-pladserne.

Vi regner med, at vi får en ganske underholdende kamp at se mellem to hold, der som nævnt helst skal bruge de tre point. Vi mener også, at der er gode chancer for, at vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United er havnet midt i et mareridt af et kampprogram. De Røde Djævle skal spille fire kampe på en uge.

Det skyldes naturligvis deres udsatte kamp mod Liverpool, som grundet det sene tidspunkt på sæsonen ikke kan spilles på noget andet tidspunkt end på torsdag.

I weekenden stillede Solskjær stærkt op mod Aston Villa. Det gav pote, da Manchester United endte med at hente en 3-1-sejr i Birmingham. Harry Maguire blev dog skadet og ser tvivlsom ud til denne kamp.

Solskjær vil formentlig vælge at foretage et par ændringer forud for denne kamp på grund af det tætpakkede kampprogram.

Leicester havde en stor nedtur i sidste runde, hvor de tabte 4-2 til Newcastle. Her kom Marc Albrighton og Kelechi Iheanacho på tavlen for Leicester, som har scoret ti mål i deres sidste fem kampe, hvor man dog også har lukket ni mål ind.

Vi mener, at der med Uniteds gode form og Leicesters defensive mangler in menter er gode muligheder for at få begge hold på tavlen. Uniteds tab af Maguire giver naturligvis hans tidligere klub Leicester gode muligheder for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Manchester United og Leicester. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.