Dagens spilforslag – Mål til begge hold på Old Trafford

Kamp: Manchester United – Leicester City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,69

Spilstop: 2. april kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United har ikke råd til mange flere svipsere, hvis de skal kvalificere sig til Champions League. The Red Devils er fire point efter Arsenal på fjerdepladsen, men London-holdet har en kamp i hånden.

Derfor er kravet i denne hjemmekamp mod Leicester ganske enkelt tre point. Leicester får svært ved at nå at spille sig i Europa i denne sæson til trods for, at de har en del kampe i hånden.

En af årsagerne til Leicester ringe sæson har været, at man er særdeles sårbare på dødbolde. Deres offensiv bør dog stadig kunne gøre ondt på Manchester United. Vi mener, at der er gode chancer for, at vi ender med at få begge hold på tavlen her på Old Trafford.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt har Leicester haft særdeles svært ved forsvare sig på dødbolde i indeværende sæson. Det kan blive et problem mod Manchester United, som har dødboldsspecialister som Bruno Fernandes og gode headere som Ronaldo og Harry Maguire.

Leicesters defensiv er yderligere svækket af den dårlige nyhed om, at den stærke defensive midtbanespiller Wilfred Ndidi er ude resten af sæsonen.

Jamie Vardy kommer også til at misse kampen med en skade, men Leicester stadig et par gode offensive kræfter, som de kan sætte deres lid til.

Her tænker vi naturligvis på en mand som James Maddison, som er dødsensfarlig fra distancen. Der er også folk som Kelechi Iheanacho og Harvey Barnes.

Hos United har man naturligvis Cristiano Ronaldo, som skal forsøge følge op på hattricket mod Spurs og VM-kvalifikationen med Portugal.

Derudover bliver det også interessant at se, hvad tilstand United-forsvaret er i. De lukkede to mål ind mod Spurs og har blot syv clean sheets i Premier League, hvilket ikke er prangende for en klub af deres størrelse.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Manchester United og Leicester City. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.