Dagens spilforslag – United sejrer i Spanien

Kamp: Granada CF – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 8. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Europa League bliver efter alt at dømme Manchester Uniteds sidste chance for at vinde et trofæ i denne sæson. United har gjort det godt mod et par svære modstandere. Nu venter et møde med de spanske underdogs Granada. Her regner vi med, at første opgør ender med en sejr til de engelske storfavoritter.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

I Premier League er Manchester United 14 point efter Manchester City, hvorfor mesterskabet må siges at være udenfor rækkevidde. United er dog også ni point foran Chelsea, som ligger på femtepladsen. Dermed er deres top fire-placering ikke umiddelbart i fare.

Det vil sige, at United så småt kan tillade sig at rette fokus mod succes i Europa League. Her har man allerede slået Real Sociedad og senest AC Milan ud.

Det var dog tæt mellem United og Milan. Efter 1-1 på Old Trafford var der på forhånd lagt op til en nervepirrende kamp på San Siro. Her blev Paul Pogba den store helt, da han scorede kampens eneste mål.

Nu gælder det så et møde med en af turneringens overraskelser Granada. Spanierne har allerede imponeret ved at slå Napoli ud over to kampe med 3-2 samlet.

Derefter havde de endnu et tæt opgør mod norske Molde. Her vandt Granada første kamp med 2-0. Herefter tabte man med 2-1 i Norge, men det var altså nok til at gå videre.

I La Liga har Granada blot vundet to af deres sidste 13 kampe. Det betyder, at man i denne sæson er et stykke fra Europa League-pladserne.

United er modsat Granada flyvende i deres liga, hvor de ikke har tabt siden januar. Senest blev det til en 2-1-sejr i en svær kamp mod nedrykningstruede Brighton. Vi regner med, at Solskjærs formstærke mandskab sikrer sig et godt udgangspunkt med en sejr i Spanien.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United slår Granada CF. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.