Dagens spilforslag – City i ny Liga Cup-finale

Kamp: Manchester United – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 6. januar kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester City er med deres syv Liga Cupper blot en fra Liverpools rekord, som lyder på otte. De har tilmed vundet fire af de sidste fem finaler og tre i streg. Nu har de muligheden for at kvalificere sig til endnu en finale, når de møder naboerne Manchester United.

Citys succes i Liga Cuppen er ikke noget tilfælde. En stor del af æren tilfalder naturligvis deres meget brede trup, som tillader dem at rotere truppen uden de store konsekvenser og der ved konkurrere på flere fronter. Derfor regner vi også med, at de gør det af med United i semifinalen for andet år i træk.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester Citys vej mod finalen er gået gennem Bournemouth, Burnley og Arsenal. Citys tætteste kamp var overraskende nok mod Championship-holdet Bournemouth. Her stod det længe 1-1 efter scoringer af Citys Liam Delap og Bournemouths Sam Sturridge. Phil Foden afgjorde dog kampen til Citys fordel med 15 minutter igen. Efterfølgende havde man tremålssejre mod Burnley og Arsenal på henholdsvis 3-0 og 4-1.

Manchester United havde ikke de store problemer i deres to første kampe, hvor man slog både Luton og Brighton med 3-0. I seneste kamp var det dog tættere, da man skulle hen i det 88. minut før Edinson Cavani bragte dem foran. Dybt inde i kampens overtid gjorde Anthony Martial det til 2-0.

Holdene mødtes også i semifinalen sidste år. Her sikrede City sig reelt billetten til finalen med en 3-1-sejr på Old Trafford. United vandt returopgøret på Etihad med 1-0, men det var altså ikke nok.

I seneste runde af Premier League var City decideret skræmmende, da de førte 3-0 i pausen mod Chelsea og vandt 3-1. United vandt med 2-1 over et formstærkt Villa-hold på endnu et Bruno Fernandes straffespark.

City lader til for alvor at have kickstartet deres sæson, og vi tror, at deres som nævnt vanvittigt brede trup bliver for hård en nød at knække for United efter et meget hårdt program, hvor City tilmed har spillet færre kampe på grund af deres aflyste kamp mod Everton.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Manchester United. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.