Kamp: Manchester United – Chelsea

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,91

Spilstop: 28. april kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester United og Chelsea mødes i denne fremrykkede kamp. Kampen fra 37. spillerunde er blevet rykket frem på grund af Chelseas deltagelse i FA Cup-finalen.

Chelsea hentede i sidste runde tre vigtige point mod West Ham, mens Manchester United led et kosteligt nederlag til Arsenal.

Hvis the Red Devils skal gøre sig forhåbninger om Champions League til næste sæson, vil det formentlig kræve tre point i denne hjemmekamp mod Chelsea.

Det bliver dog selvsagt ingen let opgave. Vi regner med, at det bliver en underholdende affære på Old Trafford, hvor der bliver scoret mindst tre mål.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester Uniteds seneste fem ligakampe mod Leicester, Everton, Norwich, Liverpool og Arsenal har blot budt på i alt fire point.

Det betyder, at det begynder at se svært ud i forhold til kampen om fjerdepladsen. Her er United nemlig seks point efter Arsenal, der tilmed har en kamp i hånden.

Deres helt store problem har været defensiven. Manchester United har ikke haft et clean sheet i deres seneste syv ligakampe på stribe. Det er desuden også bekymrende, at man til trods for sejren mod bundproppen Norwich stadig formåede at lukke to mål ind i samme kamp.

Man har dog heldigvis Cristiano Ronaldo, som har scoret fire mål i sine sidste to ligakampen. Nu skal han forsøge at fortsætte den gode form mod Chelsea.

The Blues hentede som nævnt en meget vigtig 1-0-sejr mod West Ham i weekenden. Den sejr kom i hus efter en sen scoring af Christian Pulisic. De skal naturligvis forsøge at udnytte Manchester Uniteds defensive problemer samt de faktum, at hjemmeholdet skal jagte de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester United og Chelsea. Hos Marathonbet får man odds 1,91 på dette.