Kamp: Burnley – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 8. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester United led i fredags et smerteligt nederlag. Det skete, da man efter 1-1 i den ordinære spilletid og straffesparkskonkurrence røg ud af FA Cuppen mod Middlesbrough fra the Championship.

Nu er man efter flere ugers pause endelig tilbage i Premier League. Her gælder det denne udekamp mod Burnley, som senest spillede uafgjort med Watford.

Ralf Rangnick har hårdt brug for en sejr. Det er nemlig yderst vigtigt, at Manchester United slutter i top fire i denne sæson, og alt andet end tre point ude mod sidstepladsen ville være en fiasko. Vi regner dog også med, at United vinder kampen.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Manchester United skuffede som nævnt i fredags. Cristiano Ronaldo brændt straffespark i den ordinære spilletid, og scoringer af Jadon Sancho og Boros Matt Crooks gjorde, at kampen måtte i forlænget spilletid.

Den efterfølgende straffesparkskonkurrence var har høj kvalitet. Her endte svenske Anthony Elanga desværre for United at blive eneste mand til at brænde, da han missede Uniteds ottende spark.

Dermed må United nu koncentrere sig om ligaen og Champions League. Manchester United var faktisk godt kørende i Premier League inden den korte pause. Her slog man først Brentford og siden West Ham.

Dermed er United nummer fire med ni point op til Chelsea, som man dog har to kampe i hånden i forhold til.

Burnley var i aktion i weekenden, hvor en af deres mange udsatte kampe blev afviklet. Det var en bundgyser mod Watford, som endte med at blive en relativt uinspirerende affære med resultatet 0-0.

Burnley har halvvejs inde i sæson blot vundet én kamp. Dette er anden kamp mod United på relativt kort tid. Tilbage i slutningen af december tabte man nemlig med 1-3 til United. Vi regner med, at dette bliver endnu et nederlag til Shaun Dyches kriseramte mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.