Dagens spilforslag – Manchester United slår Villa ud

Kamp: Manchester United – Aston Villa

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 10. januar kl. 20:55

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United og Aston Villa får set en del til hinanden denne uge. Dette er nemlig det første af to opgør mellem klubberne. Først gælder det opgøret på Old Trafford i 3. runde af FA Cuppen.

Det er ikke for meget at kalde Manchester United for et såret dyr. Pointtab i to af de sidste tre ligakamp har kostet dyrt for United i kampen om top fire.

Der er med andre ord brug for et moralboost. Derfor er denne FA Cup-kamp særdeles vigtig. United må ventes at stille i stærkeste opstilling, hvilket vi mener bør være nok til at sikre dem de tre point mod Villa, som også skuffede i seneste spillerunde.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Manchester United skuffede stort, da de i seneste spillerunde tabte 0-1 hjemme mod Wolverhampton. Det mest skuffende set med United-briller var, at Wolves’ sejr på Old Trafford var fuldt fortjent.

Dermed endte United blot med at hente fire af ni mulige point i kampene med Newcastle, Burnley og Wolves. Det betyder, at man er fire point fra fjerdepladsen – dog med en kamp i hånden.

Vi forventer som nævnt, at der kommer en reaktion i denne FA Cup-kamp mod Villa. Rangnick skal stille i noget nær stærkeste opstilling, hvis United skal slå Villa, som går benhårdt efter succes i denne pokalturnering.

Det regner dog også med, at Manchester United gør. Dermed bør vi også få folk som Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og der er mulighed for, at Harry Maguire er tilbage til dette opgør.

Det bliver bestemt heller ingen let opgave mod Villa, som allerede har slået United en gang på Old Trafford i denne sæson. Villa var dog ikke prangende, da de sidste runde var bedste hold mod Brentford men alligevel formåede at tabte 0-1.

Birmingham-holdet har spillet med de finansielle muskler og hentet Coutinho i Barcelona. Han kommer med al sandsynlighed dog ikke til at spille denne kamp. Det er der til gengæld gode muligheder for, at Ollie Watkins og Tyrone Mings, som var ude mod Brentford, gør.

Vi mener dog stadig, at Manchester United bør have kvalitet nok til at kunne indløse billet til 4. runde. De bortset fra denne sæsons første indbyrdes kamp haft et særdeles godt tag i Villa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.