Kamp: Manchester City – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Manchester City vinder kampen og holder rent mål

Odds: 2,04

Spilstop: 19. februar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Tottenham har tabt deres seneste tre kampe på stribe. Det er første gang i 13 år, at det er sket for et mandskab under Antonio Contes ledelse. Det er med andre ord det værst tænkelige tidspunkt at skulle møde Manchester City på Etihad.

Pep Guardiolas tropper er flyvende og har ikke tabt i Premier League siden den 30. oktober. Siden da er det vel at mærke blevet til 14 sejre og blot en enkelt uafgjort.

Vi regner da også med, at Spurs for det vanskeligt på Etihad. Faktisk siger vi, at Manchester City ikke blot vinder kampen men også gør det med endnu et clean sheet til samlingen.

 

Derfor vinder City med rent mål

Som nævnt har Manchester City stort set ikke været til at stoppe de sidste par måneder. Ser man på deres sidste tre kampe mod Brentford, Norwich og Sporting, så har de tilsammen scoret 11 mål i disse.

Det er dog ikke kun i offensiven, at City er skræmmende stærke. Ser man på defensiven, så har de holdt clean sheets i alle disse tre kampe. Det er langt fra noget nyt for Manchester City, som da også med deres 14 clean sheets er dem, som har flest i Premier League.

Nu gælder det opgøret mod Spurs. Tottenham har som nævnt tabt tre ligakampe på stribe. Her har man tabt til Chelsea, Southampton og senest Wolverhampton med henholdsvis 0-2, 2-3 og 0-2.

Spurs formåede altså kun at score mod Southampton. Når modstanderne var af samme eller højere niveau (Chelsea og Wolves), så fik de ikke bolden i nettet.

Spurs vandt sæsonens første opgør mellem disse hold, vi siger dog, at det denne gang ender med tre point til Manchester City plus et nyt clean sheet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen og holder målet rent. Hos Marathonbet får man odds 2,04 på dette.