Dagens spilforslag – Storsejr til Manchester City i FA Cuppen

Kamp: Swindon Town – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst fire mål (Manchester City -3)

Odds: 1,99

Spilstop: 7. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så træder de store hold ind i FA Cuppen. Tredje runde byder på en kamp mellem Swindon Town fra League Two og de regerende mestre og Premier Leagues suveræne tophold – Manchester City.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Manchester City er enormt store favoritter til at vinde denne kamp. Spørgsmålet er vel nærmest bare med hvor meget?

Vi mener, at der er omstændigheder, som gør, at Pep Guardiola kommer til at stille med et ganske stærkt hold i denne kamp. Der for mener vi bestemt ikke, at en sejr på fire eller flere mål er umulig.

 

Derfor vinder City med fire eller flere mål

At kalde Manchester City formstærke er lidt af en underdrivelse. De har vundet intet mindre end deres seneste 11 Premier League-kampe i streg! Dermed fører man Premier League med hele ti point ned til Chelsea.

Manchester City mangler en klassisk angriber, men Guardiola har endnu engang bevist, at det sagten kan lade sig gøre at score bunkevis af mål uden.

City havde eksempelvis en periode, hvor de scorede vilde 17 mål over tre kampe mod Leeds, Newcastle og Leicester. Nu gælder det så Swindon Town, som ligger på femtepladsen i den fjerdebedste række.

Det er første møde mellem de to hold i 20 år. Dengang var det også i FA Cuppens 4. runde, da Manchester City vandt med 2-0 efter scoringer af Paulo Wanchope og Kevin Horlock.

Der er som bekendt sket en del i den lyseblå del af Manchester siden da. Guardiola kommer nok ikke til at stille i stærkeste opstilling til denne kamp.

Det faktum, at der er en hel uge til næste kamp gør dog, at han formentlig stiller med en blanding af unge talenter og folk, som har brug for spilletid. Her tænker vi eksempelvis på spillere som Kyle Walker, Fernandinho, Ilkay Gündogan og Jack Grealish.

Det bør være nok til at gøre ondt Swindon, hvis profiler er folk som Harry McKirdy, Tyreece Simpson og unge Kaine Kesler Hayden, som er på lån fra Aston Villa.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen med mindst fire mål (Manchester City -3). Hos Marathonbet får man odds 1,99 på dette.