Kamp: Manchester City – Real Madrid

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,75

Spilstop: 26. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til en vaskeægte storkamp, når Manchester City møder Real Madrid i den første af to Champions League-semifinaler.

Begge hold fører deres respektive ligaer, og Real Madrid er tilmed blot et mulehår fra den spanske titel. Det er med andre ord underholdning fra absolut øverste hylde, som der bydes på.

Real Madrid har overrasket i de forrige knockout-kampe. Hvis de skulle komme videre her, vil der være tale om en endnu en overraskelse fra spaniernes side.

Det kommer alt andet lige til at blive en kamp, som City i vanlig stil vil dominere, mens Real går efter at ramme dem med kontraangreb. Vi regner da også med, at vi får mindst tre mål at se i aften på Etihad.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester City var på en hård opgave i kvartfinalerne, hvor de spillede to kampe mod Atlético Madrid. Her vandt City med 1-0 på Etihad, mens det blev en nervepirrende 0-0-kamp i Madrid.

Nu gælder det så endnu engang to møder med et Madrid-hold – denne gang i form af Real Madrid. Real Madrid mødte Chelsea i deres kvartfinaler, hvor de vandt med 3-1 i England.

Kampen på Santiago Bernabeu sluttede dog 1-3, hvorfor der måtte forlænget spilletid til. Her sikrede en scoring af Karim Benzema (hvem ellers) avancement.

Denne kamp kommer for Real Madrid til at handle om, at få et fornuftigt resultat med hjem til Spanien. Det bliver dog på ingen måde let mod City, som naturligvis også skal sikre et godt udgangspunkt og undgå det scenarie, som man så i den anden kvartfinale mod Atlético, hvor man til tider var presset i bund.

Vi kommer uden tvivl til at se City sidde på bolden det meste af kampen. De viste med deres i alt fire mål mod Liverpool, at de sagtens kan åbne op for et stærkt forsvar. Samtidig viser de fem mål, som man i alt lukkede ind i de kampe dog også, at de bestemt ikke er usårlige.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester City og Real Madrid. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.