Dagens spilforslag – Manchester City åbner sæsonen med sejr

Kamp: Leicester City – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 7. august kl. 18:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Inden Premier League sparkes i gang, er det som altid tid til Community Shield. Her mødes sidste års mestre og vinderne af FA Cuppen. Sidste år slog Arsenal Liverpool efter straffesparkskonkurrence. Ved uafgjort efter 90 minutter går kampen nemlig direkte i straffesparkskonkurrence.

I år bliver det en kamp mellem Manchester City og Leicester City. Det er naturligvis med Manchester City som favoritter til løbe med sæsonens første trofæ, når det går løs på Wembley.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester blev sidste sæsons suveræne vindere af Premier League. De endte med at sikre sig mesterskabet med hele 12 point ned til rivalerne Manchester United.

Det til trods var der dog også et par skuffelser mod slutningen af sæsonen. Her tabte man nemlig Champions League-finalen med 1-0 til Chelsea. Derudover røg man også ud af semifinalen i FA Cuppen, hvor det endnu engang var Chelsea, som stak en kæp i hjulet på Guardiolas tropper, da Hakim Ziyech scorede kampens eneste mål.

Dermed endte Chelsea med at stå i finalen mod Leicester City. Her scorede Youri Tielemans kampen eneste mål ved et fænomenalt langskud efter lidt over en times spil.

Chelsea troede, at de havde sikret en sen udligning ved Ben Chilwell, men målet blev annulleret på grund af en marginal offside situation.

Denne kamp er naturligvis også en mulighed for se holdenes nye spillere i aktion. Leicester har hentet Patson Daka i RB Salzburg, Boubakary Soumaré i Lille og Ryan Bertrand på en fri transfer.

Manchester City har indtil videre sprunget banken ved at hente Aston Villas anfører Jack Grealish for omkring 875 millioner kroner. Det skal blive interessant at se, om han får sin debut i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.