Dagens spilforslag – Mindst tre mål i CL-finalen

Kamp: Manchester City – Chelsea

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 29. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Dette års Champions League-finale bliver et engelsk anliggende. Det er nemlig Manchester City og Chelsea, som skal krydse klinger i Porto.

Der er lagt op til en ganske interessant kamp. Manchester City været ganske suveræne gennem den sidste halvdel af sæsonen. Chelsea er dog et af få hold, som har været i stand til at stoppe dem – endda to gange.

Vi regner da også med, at vi får en ganske underholdende kamp at se på Estádio do Dragao. Vi mener ydermere, at der er gode muligheder for, at vi mindst tre mål at se i denne Champions League-finale.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester City endte med at vinde Champions League i ganske suveræn stil med hele 12 point ned til Manchester United på andenpladsen. Derfor gjorde det ikke så meget, at man i de sidste fem kampe tabte to af disse til Chelsea og Brighton. Det skal retfærdigvis nævnes, at City mod Brighton spillede med ti mand i 80 minutter.

Chelsea fik langt fra nogen god afslutning på den engelske sæson. De tabte FA Cup-finalen til Leicester, og i ligaen var de tæt på at sætte deres top fire-placering over styr. Her endte man nemlig med at få blot tre point fra sine tre sidste kampe mod Arsenal, Leicester og Aston Villa.

Chelsea har dog vist, at de under Tuchel har haft godt styr på Manchester City. Da holdene mødtes tidligere i maj blev det til en 2-1-sejr til Chelsea.

Chelseas forsvar har forbedret sig mærkbart under Tuchel. De lukkede dog mål ind i hver af deres sidste fire Premier League-kampe. Samtidig sluttede Manchester City Premier League med at banke Everton med hele 5-0. Faktisk blev der tilsammen i Citys sidste tre Premier League-kampe scoret hele 17 mål.

Med det in mente mener vi, at der bør være gode muligheder for, at denne finale kan levere mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Manchester City – Chelsea. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette resultat.

Få 500 kroners risikofrit spil på Champions League-finalen med Mr Green.