Kamp: Brighton & Hove Albion – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med rent mål

Odds: 2,21

Spilstop: 23. oktober kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter en knusende sejr over Club Brügge i midtugens Champions League-runde skal Manchester City atter i aktion i Premier League. Her skal man nemlig en tur til Brighton.

Hjemmeholdet har fået en stærk start på sæsonen. Det dog knebet i offensiven de sidste par kampe. Vi tror, at de trods den gode sæsonstart får det svært mod Manchester City, som vi da også tipper til at vinde kampen til nul.

 

Derfor vinder Manchester City med rent mål

Som nævnt var Manchester City i hopla, da de i midtugen var en tur i Brügge. Her endte det med en overbevisende 5-1-sejr. Riyad Mahrez scorede to gange, mens Joao Cancelo, Kyle Walker og unge Cole Palmer også kom på tavlen for City.

Dermed fik man bygget videre på sidste weekends 2-0-sejr over Burnley. Her var det Bernardo Silva og Kevin de Bruyne, som var var på pletten. Det siger en del om, at Manchester City har mange, som bidrager til målene.

De er da med deres 16 mål på otte kampe blandt de mest scorende hold i Premier League. Samtidig har de et forrygende forsvar. Der blev lukket to mål ind, da man spillede uafgjort med Liverpool, men derudover der kun Tottenham, som har scoret mod City i ligaen.

Brightons forsvar har også gjort det godt med fem mål indkasseret indtil videre. Deres problem er dog, at de ikke scorer nok mål. I deres sidste tre kampe har Graham Potters tropper blot scoret én gang. Senest lykkedes man ikke med at nedbryde bundproppen Norwich, der ved den lejlighed hentede deres blot andet clean sheet i denne sæson.

Hvis det lykkes Manchester City at komme foran, så tror vi, at det bliver en lang aften for Brighton. Vi mener da også, at der er gode chancer for, at Manchester City vinder kampen med rent mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen med rent mål. Hos Marathonbet får man odds 2,21 på dette.