Kamp: Manchester City – Brentford FC

Spilforslag: Manchester vinder kampen og holder rent mål

Odds: 1,68

Spilstop: 9. februar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City står fortsat med gode kort på hånden med hensyn til at lave the treble. Det trofæ, som på nuværende tidspunkt synes mest sikkert, er Premier League.

Manchester City er efter 23 runder nemlig hele ni point foran Liverpool. The Reds har dog en kamp i hånden, så City skal holde skruen lige i vandet i løbet af de sidste par kampe.

Der er lagt op til en hård opgave for Thomas Franks Brentford, når de gæster Etihad. Manchester City er tårnhøje favoritter, og vi regner da også med, at de ender med at vinde kampen og holder rent mål mod the Bees.

 

Derfor vinder City med rent mål

Manchester City skuffede i deres seneste ligakamp, da man ude spillede 1-1 mod Southampton. Det blev enden på en fænomenal sejrsstime på 12 ligakampe i streg.

I Citys foregående kampe havde man slået Chelsea, Arsenal og netop dagens modstander Brentford. Udekampen mod Brentford var bestemt heller ingen let kamp for Guardiolas tropper.

Denne endte nemlig med en smal sejr på 1-0. Her var det Phil Foden, der endte med at blive helten for City med det kampvindende mål sat ind efter lidt over et kvarters spil.

Vi weekenden hentede et stærkt men reservespækket City-hold en stensikker 4-1-sejr mod Fulham i FA Cuppen. Netop 4-1 blev også resultatet af Brentfords FA Cup-kamp. Her var det dog desværre Everton, som scorede de fire og Brentford, som blot kom på tavlen én gang.

Ser man på alle turneringer, så har Brentford tabt deres seneste fem kampe på stribe. I seneste ligakamp blev det til et 1-2-nederlag til Wolves.

Vi regner også med, at dette opgør ender med endnu et nederlag til Brentford, som forhåbentlig snart kan se frem til at få Christian Eriksen i aktion.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen og holder målet rent. Hos Marathonbet får man odds 1,68 på dette.