Kamp: Manchester City – Aston Villa

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst tre mål (Manchester City -2)

Odds: 1,88

Spilstop: 22. maj kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City led i midtugen et sjældent pointtab, da de spillede 2-2 ude mod West Ham. Dermed er de blot ét point foran Liverpool forud for sidste spillerunde.

Her venter dog en på papiret overkommelig opgave i form af Steven Gerrards Aston Villa. City har mildt sagt en god statistik mod Villa på Etihad i Premier League, og vi regner da også med, at de gør arbejdet færdig i sikker stil.

 

Derfor vinder Manchester City kampen med mindst tre mål

For langt størstedelen af Premier League-klubberne er Etihad langt fra nogen ønskedestination. Det er dog i særdeleshed sandt for Aston Villa.

The Villans har nemlig ikke vundet deres sidste 11 ligakampe på Etihad. Vi skal helt tilbage til april 2007 for at finde deres sidste Premier League-sejr her. Dengang sikrede John Carew og Shaun Maloney en 2-0-sejr.

Siden da er det som nævnt blevet til 11 nederlag på stribe. Den samlede målscore er desuden på 35-4. Som denne indikerer, har der været et par store nederlag imellem.

Siden Villa vendte tilbage til Premier League i 2019 har man i udekampene mod Manchester City tabt med 0-3 og 0-2. Hjemme på Villa Park har man tabt med 1-6 og to gange 1-2.

Gerrard vil naturligvis gøre sit bedste for at være en faktor i, at pokalen ender i Liverpool. Det bliver dog svært mod et Manchester City-hold, som uden tvivl vil sidde på bolden i store dele kampen.

Hvis City først kommer foran, så bliver det svært mod Villa, som desuden var i kamp i torsdags. Her sad folk som Danny Ings og Coutinho over, men der vil naturligvis være flere gengangere i forhold til kampen mod Burnley.

Foruden frygten for en afklapsning ville det naturligvis også gnide salt i såret hos en del Villa-fans, hvis Jack Grealish skulle få en hovedrolle for City.

Alt i alt vil det kræve et mindre mirakel, hvis trofæet ikke skal løftes på Etihad denne søndag. Vi siger, at det mirakel udebliver.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -2). Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.