Dagens spilforslag – Managua slår Walter Ferretti

Kamp: Managua FC-Walter Ferretti

Spilforslag: Managua FC vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 30. april kl. 04:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Det er tid til anden semifinale af den nicaraguanske Clausura-del af landets Primera Division. I den ene af disse mødes Managua FC og Walter Ferretti. Første opgør mellem de to Managua-mandskaber endte 0-0 på Walter Ferrettis hjemmebane. Managua FC har ikke tabt i en menneskealder i ligaen. Vi tror da også, at de kommer til løbe med billetten til finalen.

 

Derfor vinder Managua FC

Managua FC har ikke tabt deres seneste 13 kampe i Clausura. Man sluttede grundspillet godt af med sejre i de sidste fire kampe. Her var det helt store højde punkt en 6-1-sejr mod Municipal Jalapa. Municipal Jalapa spillede senest play-off-kampe mod Walter Ferretti, så de er bestemt ikke noget dårligt hold. I grundspillets sidste kamp slog man væsentligt nok Walter Ferretti med 1-0. Her var forsvarsspilleren Ulises Pozo manden med kampen eneste mål. Managua FC’s seneste kamp var som nævnt nulløsningen i første semifinale mod Walter Ferretti.

Walter Ferretti sluttede på fjerdepaldsen i grundspillet – 12 point efter Managua FC på førstepladsen. Den fjerdeplads betød, at man måtte ud i en play-off-kamp mod Municipal Jalapa, som sluttede på femtepladsen. Her havde Walter Ferretti den fordel, at de spillede på hjemmebane, hvilket de da også fik det maksimale ud af med en overbevisende 5-1-sejr. Det var især Dshon Forbes, som gjorde sig bemærket med et hattrick.

De to seneste kampe mellem holdene har som nævnt været yderst tætte med 0-0 i sidste kamp og en 1-0-sejr til Managua FC i grundspillets sidste kamp. I sæsonens første opgør blev det også til en 1-0-sejr til Manauga FC. Walter Ferretti er kendt for at være et hold, som er dygtige til at score mål. Det er dog lykkes Managua FC at holde dem fra fadet i denne sæson, hvilket er en imponerende bedrift. Vi har derfor tiltro til, at Managua igen kan lykkes med den bedrift og samtidig selv få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Managua FC vinder kampen mod Walter Ferretti. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette resultat.