Kamp: Manchester United – Arsenal

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 1. november kl. 17:30

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er en særdeles vigtig kamp for begge mandskaber, når Arsenal gæster Manchester United på Old Trafford. Ingen af holdene har fået den ønskede start på sæsonen. Dermed ligger de begge inden denne runde i midten af Premier League. En sejr i dette opgør kan dog rykkede vinderen et pænt stykke om i ligaen. Manchester United lader til at være kommet ovenpå igen efter deres ydmygende 6-1-nederlag til Tottenham. Vi regner da også med, at det bliver den, som trækker det længste strå i dette opgør.

 

Derfor slår Manchester United Arsenal

Manchester United fik som nævnt en 6-1-lussing af Tottenham for tre runder siden. Det lader dog til at have været et wake-up call for United, som siden da har gjort det godt i ligaen så vel som Champions League.

I Champions League har man vundet sine to første kampe mod henholdsvis PSG og RB Leipzig. Det er vel at mærke to hold, som var sidste år Champions League-semifinaler. United vandt tilmed kampen mod Leipzig med 5-0.

I Premier League er det blevet til fire point i de to kampe efter mødet med Tottenham. Her vandt man først over Newcastle med 4-1 og herefter spillede man 0-0 med Chelsea. Det er med andre ord et ret så formstærkt Manchester United-hold, som går ind til denne kamp.

Det samme kan man ikke helt sige om Arsenal. The Gunners har tabt deres seneste to kampe til Manchester City og Leicester – begge med 1-0. I deres seneste kamp slog de irske Dundalk med 3-0. Det var dog også en kamp mod et af Europa Leagues dårligste mandskaber.

Vi regner altså kort og godt med, at Manchester United er for stærke for Arsenal, og at det bliver dem, som løber med sejren.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen mod Arsenal. Hos betfair får man odds 2,00 på dette resultat.

Nye spillere hos Betfairs Sportsbook kan få boostede odds 2,00 på, at der scores over 0,5 mål i kampen. Læs mere om tilbuddet her.