Dagens spilforslag – Målfattig kamp på Etihad

Kamp: Manchester City – Wolverhampton

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 2. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Med weekendens sejr over West Ham kom Manchester City på på 20 sejre i træk. Dermed fortsatte de med at udbygge deres egen rekord. Nu gælder det Wolverhampton, som lader til at være kommet gennem en dårlig stime og er ubesejrede i deres sidste fem kampe.

En ting som i særlig grad har fungeret for Wolves har været defensiven. Det skal naturligvis også være tilfældet, hvis man skal have succes Manchester City. Vi regner da heller ikke med, at dette opgør bliver nogen målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

At sige at Manchester City er flyvende ville være en underdrivelse. De er som nævnt på jagt efter deres 21. sejr på stribe, når Wolves kommer på besøg.

Deres seneste to sejre kom mod London-mandskaberne Arsenal og West Ham på henholdsvis 1-0 og 2-1. Generelt har kendetegnet for City været, at man lukker meget få mål ind. De er da også holdet med flest clean sheets med 15, hvilket er to mere end Aston Villa.

Wolves har også imponeret med deres defensive arbejde gennem de sidste par kampe. Her har man nemlig blot lukket fire mål ind i de sidste syv kampe.

Samtidig er det over disse syv kampe blevet til 12 point, hvoraf de 11 er kommet i de sidste fem.Her har man mødt modstandere som Arsenal, Leicester og Leeds.

Med Citys nuværende form in mente er det naturligvis svært at forvente, at Wolves skulle tage til Etihad og vinde. Vi regner dog med bestemt med, at de med deres formstærke forsvar formår at holde City fra fadet og nede på under 2,5 mål i løbet af kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Manchester City – Wolverhampton. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette resultat.