Dagens spilforslag – City-succesen fortsætter mod Villa

Kamp: Manchester City – Aston Villa

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,71

Spilstop: 20. januar kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester City har for alvor fået gang i en god stime. De er ubesejrede i deres seneste ni kampe, og nu møder man et Aston Villa-hold, som kommer til mangle mange spillere og ikke har været i kamp siden nytårsdag.

Derfor tyder alt efter vores mening på, at denne kamp –  trods Villas imponerende sæson indtil nu – kommer til at resultere i en overbevisende sejr til Pep Guardiolas tropper fra Manchester.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Manchester City har som nævnt været flyvende siden deres 2-0-nederlag til Spurs den 21. november. Siden da er det blevet til 23 ud af 27 mulige point i ligaen. Med en sejr over Villa kan de faktisk gå op på førstepladsen i mindst et par timer indtil Uniteds kamp mod Fulham.

I weekenden var City skræmmende effektive, da de cruisede til en 4-0-sejr hjemme mod Crystal Palace. Inden da var det blevet til sejre mod Southampton, Newcastle, Chelsea og Brighton i en stime af nu fem sejre i ligaen. Man har desuden også spillet sig videre i FA Cuppen og slået Manchester United i Liga Cuppens semifinaler.

Nu gælder det så Villa, som for få uger siden må formodes at have været en noget hårdere opgave. Hele Villa truppen har dog været tvunget til at isolere de sidste ti dage, hvilket naturligvis ikke er nogen optimal forberedelse til denne kamp. Samtidig formodes man at mangle mindst ni spillere, som er ude med sygdom.

Selv hvis Villa har held i sprøjten og deres onde ånd Sergio Aguero skulle misse denne kamp, har City stadig en del at skyde med. Folk som Phil Foden, Kevin De Bruyne og Raheem Sterling kan nemlig alle byde ind med mål. Citys forsvar har desuden lukket blot ét mål ind i deres sidste fem ligakampe, hvorfor vi mener, at der er gode chancer for, at de slår Villa med mindst to.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Aston Villa med mindst to mål (Manchester City -1). Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.