Kamp: Manchester City – Leeds United

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål

Odds: 1,90

Spilstop: 3. oktober kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Leeds har fået en hæsblæsende start på tilværelsen i Premier League med et par yderst målrige kampe. Det sammer er tilfældet for Manchester City. Begge hold har træner, som ikke er bange for at spille offensiv fodbold, så vi regner bestemt også med, at denne kamp blive en målrig en af slagsen.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Leeds United fik den hårdest mulige start på deres første sæson i Premier League siden nedrykningen for 16 år siden. Her skulle man nemlig en tur til Anfield, hvor de forsvarende mestre ventede. Ved pausen stod der 3-2 til Liverpool, og da hvert hold scorede en gang i anden halvleg sluttede det 4-3 til Liverpool.

I anden spillerunde blev det samme cifre mod Fulham, men denne gang i Leeds’ favør. Her scorede Patrick Bamford og Mateusz Klich begge deres andet sæsonmål, mens nyindkøbet Helder Costa lavede to mål for Fulham.

Det er dog også værd at bemærke, at det lykkedes et Fulham-hold, som mildt sagt ikke har imponeret at score to tre mål mod Leeds. Det viser, at der stadig er en del at arbejde med i forsvaret for Bielsa og trænerteamet. Leeds’ senete opgør blev en 1-0 sejr  mod Sheffield United efter endnu en scoring af Bamford.

Manchester City lagde ud med at slå Wolverhampton 3-1 i deres første kamp. Her var Kevin De Bruyne, Phil Foden og Gabriel Jesús alle på pletten. I den efterfølgende kamp blev det til et voldsomt 5-2-nederlag til Leicester.

Med til den historie hører, at det var første gang i Guardiolas karriere, at han har prøvet at stå i spidsen for et hold, som har indkasseret fem mål. Det vidner om, hvor skidt det står til i City-forsvaret. De begik hele tre klodsede straffespark, som Leicester scorede på.

Vi regner altså med, at Leeds og Manchester City fortsætter dene tendens til at spille underholdende offensiv fodbold, der som det kan ses ofte resultaterer i målrige kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Manchester City og Leeds United. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette spil.