Dagens spilforslag – Defensiv affære i Liverpool

Kamp: Everton – Manchester City

Spilforslag: Der scores under 2,5 i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 28. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Everton ser ud til at være tilbage på rette spor efter en hård periode. De har ramt formen på det perfekte tidspunkt, da Manchester City kommer på besøg på Goodison Park. En ting som har kendetegnet City gennem denne sæson har været, at de har spillet mange kampe, hvori der er scoret få mål. Vi regner med, at deres kamp i Liverpool bliver endnu en målfattig affære.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Efter en skuffende periode med blot én sejr på syv kampe, er Everton kommet i gang igen med tre sejre på stribe i deres seneste par kampe. En del af forklaringen på deres succes er, at de har fået styr på forsvaret. De seneste fem kampe har man netop blot lukket tre mål ind. I de foregående fem kampe lukkede man hele 11 mål ind. I de sidste fem kampe har man vel at mærke mødt hold som Leeds, Chelsea og Leicester, hvilket vidner om, hvor store fremskridt, man har gjort.

Nu gælder det så hjemmekampen mod Manchester City. Guardiolas tropper er normalt et hold, som man underholdende kampe med massevis af mål. Der er har dog været få af disse i denne sæson. Der er nemlig blot scoret over 2,5 mål i tre af City 14 Premier League-kampe. Sidste sæson var det antal på 11 efter samme antal kampe. Den samlede målscore for Citys tre seneste kampe i Premier League er 2-1.

Nu møder de så som nævnt et Everton-hold, hvis defensiv også har været stærk de sidste par kampe. Derfor forudser vi en kamp, hvor to stærke defensiver kommer til at udligninger hinanden.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Everton – Manchester City. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette resultat.