Danges Spilforslag – MAD Lions vinder første bane mod MIBR

Kamp: MAD Lion-MIBR

Spilforslag: MAD Lions vinder Map 1

Odds: 1,55

Spilstop: 14. april kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

ESL Pro League er forbi og endte med sejr til svenske fnatics. Det lykkedes dermed ikke danskerholdene at sejre i CS:GOs svar på Champions League. Der er dog stadig håb om dansk succes i Flashpoint 1-turneringen. Her møder danske MAD Lions nemlig brasilianske MIBR i turneringens ene delfinale. MAD Lions er favoritter, og vi tror, at de kommer til at vinder første bane.

 

Derfor vinder MAD Lions første bane

MAD Lions har stort set ikke været til at skyde igennem i Flashpoint 1 indtil videre. Man lagde ud med at tabe til finske HAVU i første kampe. Siden nedetlaget til det stærke finske hold har man dog ikke set sig tilbage. I Flashpoint 1’s første fase vandt MAD Lions deres resterende tre kampe og slutter først i deres gruppe. I anden fase var man suveræn, da man vandt alle sine tre kampe. I semifinalen var danskerne igen deres modstandere overlegne, da slog amerikanske Cloud9 over to baner. Her spillede Lucas ‘Bubzkji’ Andersen, Rasmus ‘sjuush’ Beck og Frederik ‘acoR’ Gyldstrand alle en fremragende kamp med kill/death ratios på +12.

Brasilianske MIBR’s turneringsforløb har faktisk været helt identisk med deres danske modstanderes. De lagde ud med at tabe første kamp med 2-0 mod amerikanske Chaos. Det var en af Chaos’ blot to sejre ved Flashpoint 1. Siden da vandt MIBR dog alle deres resterende gruppekampe i fase et og to. I semifinalen slog man HAVU med 2-1. Her tabte man med 16-8 på Vertigo-banen, som man selv havde valgt. Herefter vandt man dog en kneben sejr på Dus2 med 19-17 og en storsejr på Tran med 16-3. Her var Gabriel ‘FalleN’ Toledo og Ignacio ‘meyern’ Meyer de helt stor profiler.

Vi tror, at danskerne ender med at løbe med sejren og gå videre til den endelige finale mod vinderen af den anden delfinale. MAD Lions har viste storform i deres semifinale, hvor de som nævnt vandt overbevisende, mens MIBR måtte arbejde mere for deres sejr. Vi vurderer, at der er bedst værdi at hente ved et spil på, at MAD Lions vinder kampens første bane.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: MAD Lions vinder første bane mod MIBR. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette resultat.