Dagens spilforslag – Lyngby henter sæsons første sejr

Kamp: Lyngby – AC Horsens

Spilforslag: Lyngby vinder kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 20. november kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Dette er noget så sjældent som et møde mellem to hold, som efter otte spillerunder endnu har deres første ligasejr til gode. Lyngby og Horsens ligger således 11 og 12 i Superligaen med to point hver. Det er allerede hele fem point efter Randers, som indtager den tiendeplads, som sikrer overlevelse. Dermed skal der altså snart point på kontoen.

Holdene har indtil nu været stort set lige ringe. Vi mener dog, at der er mest som peger i retning af, at det bliver Lyngby løbet med de tre point i denne bundgyser.

 

Derfor vinder Lyngby kampen

Har haft et par svære modstandere i deres sidste par kampe. Her har man nemlig mødt FC København og AGF. Man gjorde en god figur mod FCK, hvor man på udebane fik vendt 0-2 til 2-2. I minutterne efter Lyngbys udligning var FCK dog effektive og scorede to gange til slutresultatet 4-2.

Derefter fulgte en hjemmekamp mod AGF. Her kom Lyngby foran efter to minutter ved Victor Torp. I anden halvleg fik Kevin Diks og Jón Dagur Thorsteinsson dog sikret en århusiansk 2-1-sejr.

Ser man på Horsens, så har de sidste to kampe budt på nederlag til OB og Sønderjyske på henholdsvis 1-0 og 3-0. Det illustrerer meget godt, at Horsens’ helt store problem gennem denne sæson har været at score mål. Faktisk har østjyderne blot lavet fire mål i deres otte kampe. Her har præsteret det dobbelte, hvilket stadig er to færre end Randers, som er tredje ringest på den front.

Lyngby er dog det hold, som har lukket flest mål ind. De bør dog få lettere ved at håndtere Horsens’ mildt sagt uskarpe angreb. Derfor regner vi med, at Lyngby kan få scoret og hentet en smal sejr hjem mod Horsens.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Lyngby vinder kampen mod AC Horsens. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette væddemål.