Dagens spilforslag – Målfattig kamp om overlevelse i Lyngby

Kamp: Lyngby-Hobro

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 20. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Det gælder overlevelse i Superligaen, når Hobro gæster Lyngby i andet opgør holdenes play-off serie. Lyngby står umiddelbart med gode kort på hånden efter en 2-1-sejr i første kamp i Hobro. Derfor tror, vi at holdene vil starte forsigtigt og være bange for at blotte sig, og at der bliver scoret under 2,5 mål.

 

Derfor scores der under 2,5 i kampen

Der var ikke meget, der tydede på, at Lyngby ville vinde kampen i Hobro. Københavnerne havde ikke vundet en eneste af deres seks kampe i gruppespillet i nedrykningsspillet. Her var det blevet til to uafgjorte og fire nederlag. Derfor Lyngby da også underdog inden kampen i Hobro. Det så da også ud til at gå som ventet, da Hobros Imed Louati bragte hjemmeholdet foran efter 11 minutter. Efter 55 minutters spil bragte Lyngbys Rezan Corlu dog balance i regnskabet. Kort før tid var det gæsternes Frederik Gytkjær, som satte sejrsmålet i kassen til 2-1.

Dermed står Lyngby med gode kort på hånden inden hjemmekampen. De ved, at Hobro skal score og kan stille sig tilbage og køre på kontraangreb. Hobro skal naturligvis samtidig fokusere på at holde Lyngby fra at score. I grundspillet var Hobros forsvar ganske stærkt, hvilket holdets mange uafgjorte resultater vidner om. Disse resultater viser dog også, at de havde problemer, når det kommer til at lave mål. Det kan med andre ord hurtigt udvikle sig til en taktisk affære i Lyngby, hvor holdene går forsigtigt til værks.

Dermed tror vi på en kamp, hvor Lyngby vil se tingene an og se, hvad Hobro har at komme med. Hvis det lykkes Lyngby at lukke af, er der godt chancer for, at kampen ender med under 2,5 mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Lyngby-Hobro. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.

Få boostede odds 20,00 på at kampen mellem Lyngby og Hobro slutter 0-0 hos Onside Betting.