Kamp: Lyngby BK – FC Helsingør

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,65

Spilstop: 29. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Lyngby sikrede sig sidste weekend tre vigtige point, da de var en tur i Horsens. Dermed er de nu blot ét point efter 1. Divisions førerhold – FC Helsingør. Begge hold er ude af pokalturneringen, så de har begge kunne fokusere på denne kamp.

Afstanden mellem de to hold blev reduceret, da Helsingør smed point, da de besøgte Vendsyssel og måtte nøjes med uafgjort. Ligaen har indtil nu været ganske målrig, og den tendens regner vi med kommer til at fortsætte i Lyngby, hvor vi tipper over 2,5 mål.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Som nævnt leverede Lyngby et stort resultat i sidste runde, da de slog AC Horsens med 1-0 på udebane. Her var Magnus Kaastrup manden, som sikrede de tre point.

Nu gælder det så nøglekampen mod FC Helsingør, som har ført ligaen gennem de sidste mange runder. Det kan der dog blive lavet om på efter denne runde.

Årsagen til dette er som nævnt, at Helsingør smed vigtige point i deres seneste kamp mod bundholdet Vendsyssel. Man fik en katastrofal start, da Vendsyssel kom foran med 2-0 efter blot ti minutter.

Det lykkedes dog hurtigt Helsingør at få bragt balance i regnskabet. To scoringer af Sebastian Czajkowski fik gjort det til 2-2, men da der ikke blev scoret yderligere måtte man lade sig nøje med et point.

Der bliver generelt scoret mange mål i den næstbedste række. Der er scoret mindst tre mål i otte af Lyngbys 12 kampe. Det samme gør sig gældende for 10 af Helsingørs 13 kampe. Det er sket i deres sidste otte kampe. Vi regner med, at den stime fortsætte i topopgøret mod Lyngby.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Lyngby og FC Helsingør. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.