Dagens spilforslag og odds: Levante fortsætter de fornemme takter

Spilforslag hver dag

Kamp: Lugo – Levante
Spilforslag: 2
Odds: 2,30
Bookmaker: betfair

 

Odds på Levante-sejr hos betfair

 

Copa del Rey er tilbage i aften, og der er fire kampe på programmet fra 1/16-finalerne. Et af de opgør er Lugo mod Levante på Estadio Anxo Carro, og her tror vi mest af alt på en udesejr. Gæsterne har nemlig vundet fire på stribe med en samlet målscore på 7-2, mens værterne tabte med 1-2 på eget græs til Cádiz i lørdags. Derudover så spiller hjemmeholdet i den næstbedste spanske række, mens udeholdet hører hjemme i La Liga. Der er altså både forskel på de to mandskabers formkurver, og hvor gode spillere de har i deres trup.

 

Roger Martí er fyr og flamme for tiden

Lugo ligger og roder rundt i den kedelig ende af tabellen. De har nemlig blot skrabet 12 point sammen ud af 33 mulige. Tre sejre, tre uafgjorte og fem nederlag er det blevet til med en samlet målscore på 11-13. De har rent faktisk kun et enkelt point ned til den faretruende nedrykningsstreg, så der skal snart til at ske ting og sager i ligaen, hvis de ikke vil komme yderligere i problemer. Deres topscorer er Carlos Pita, og han står noteret for fire fuldtræffere plus to oplæg i denne sæson.

Levante er derimod i forrygende form med sejre over henholdsvis Alavés, Getafe, Real Madrid og Leganés. Det betyder, at de har fået kæmpet sig op på en flot syvendeplads, hvilket må siges at være imponerende for den lille Valencia-klub. Roger Martí har været den helt store oplevelse indtil videre med seks mål i otte optrædener, og hvis han får lov til at starte inde i dag, så kunne han sagtens komme på scoringstavlen igen. Det ville i hvert fald ikke undre os, hvis Granotas snupper deres femte sejr på stribe og spiller sig videre til 1/8-finalerne uden de store problemer.

Derfor anbefaler vi at spille på, Levante vinder kampen til odds 2,30 hos betfair.

 

Odds på Levante-sejr hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund