Dagens spilforslag – Tæt kamp venter FCM

Kamp: Ludogorets Razgrad – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 26. august kl. 19:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Så skal de danske mestre FC Midtjylland i aktion i dette års Champions League kvalifikation. Ulvene skal op mod de bulgarske mestre Ludogorets. Vinderen af opgøret vil gå videre til tredje runde og vil dermed være blot to kampe fra Champions Leauge-gruppespillet. Det er værd at huske på, at kvalifikationskampene skal afgøres over én kamp, som man så det i forbindelse med sommerens Champions League-kampe. Vi regner med, at vi får en underholdende kamp, hvor begge mandskaber kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Mens dette er FC Midtjyllands første kamp i kvalifikationen, har Ludogorets allerede været i aktion. De mødte nemlig Buducnost Podgorcia fra Montenegro i første runde. Det endte med en 3-1 til bugarene. De kom foran efter 12 minutter på mål af spanske Higinio. Tretten minutter senre fordoblede Mavis Tchibota føringen. Der kom dog spænding i opgøret, da Cukovic reducerede for Buducnost Podgorcia. Brasilianske Cauly lukkede og slukkede dog med sin scoring til 3-1.

Det var med andre ord ikke nogen videre overbisende indsats af Ludogorets i en kamp, hvor de på forhånd var udråbt til favoritter. Dermed bør de danske mestre have gode muligheder for at få scoret. Jyderne har rigeligt med kvalitet i offensiven, som bør kunne ramme Ludogorets.

Ludogorets er suveræne i den bulgarske ligae, men sidste sæson var de knap så stabile i Europa. Man røg ud af første runde af Champions League-kalifikationen til ungarske Ferencvaros. I Europa Leauges-gruppespil tabte man en af sine gruppekampe med 6-0 til La Ligas bundhold – Espanyol. I en tidligere gruppekamp havde man slået CSKA Moskva med 5-1. Det viser, hvor ustabile de er i Europa.

Som nævnt skal kampens vinder findes i denne kamp. Det betyder naturligvis, at holdene kan blive tvunget til at satse mere, da der ikke venter en returkamp, hvor man kan rette på tingende. Vi mener derfor, at der bør være gode chance for, at begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Ludogorets-FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.