Kamp: Los Angeles FC – New York Red Bulls

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,65

Spilstop: 26. juni kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp på Banc of California Stadium, når New York Red Bulls gæster Los Angeles FC. Red Bulls er nummer to i Eastern Conference, mens LA FC fører Western.

Samtidig er New York Red Bulls MLS’ bedste udehold med hele 16 point fra otte udekampe. Nu kommer de dog op i mod ligaens i skrivende stund næstmest scorende hjemmehold.

Vi mener med andre ord, at der er lagt op til en underholdende affære Los Angeles. Derfor siger vi også, at begge hold ender med at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

New York Red Bulls har som nævnt gjort det godt på fremmed græs i denne sæson. De har hentet hele 16 af 24 mulige point på udebane. Samtidig har de i disse otte kampe scoret 14 gange og blot lukket otte mål ind.

De har vaklet lidt i deres sidste to udekampe mod Inter Miami og Charlotte FC. Her endte man nemlig med at tabe begge med 0-2.

Nu kommer de dog til LA, hvor hjemmeholdet trods deres status som tophold har været forholdsvist gavmilde over for deres gæster. Los Angeles FC har i deres otte hjemmekampe således lukket ni mål ind.

Det er forholdsvist mange. Det som gør, at det ikke er noget stort problem, er at man til gengæld har scoret 18 mål på eget græs, hvilket kun New York City har gjort bedre.

Holdenes indbyrdes kampe i sidste sæson var også ganske underholdende. Her vandt LA med 4-2 på hjemmebanen, mens New York vandt med 2-1 i egen hule.

Vi regner med, at det endnu engang bliver tilfældet, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Los Angeles FC og New York Red Bulls. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.