Dagens spilforslag – Lokomotiv Gomel slår Krumkachi

Kamp: Lokomotiv Gomel-Krumkachi

Spilforslag: Lokomotiv Gomel vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 11. maj kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Der er topopgør i den næstbedste hviderussiske liga, når Lokomotiv Gomel tager imod Krumkachi. Begge hold står noteret for syv point er sæsonens første tre kampe. Derfor vil en sejr være uhyre vigtig for begge mandskaber. Vi tror, at Lokomotiv Gomel kommer til at trække det længste strå i duellen om de tre point.

 

Derfor vinder Lokomotiv Gomel

Lokomotiv Gomel fik en drømmestart på denne sæsons Pershaja Liga, da man bankede Svetlogorsk med hele 5-0 i sæsonåbningen. Herefter fulgte en vigtig 3-2-sejr over sidste lokalrivalerne FK Gomel. FK Gomel er nedrykkere fra den hviderussiske Premier League. Denne sejr blev vel at mærke hentet på udebane foran 1.850 tilskuere. Lokomotivs seneste kamp mod Naftan blev dramatisk affære og sluttede 3-3. Her viste Lokomotiv dog moral, da de vente et truede 3-1-nederlag til uafgjort. Lokomotiv Gomel viste sig desuden flot frem i den hviderussiske pokalturnering i løbet af efteråret. Her slog man Premier League-holdet Gorodeya med hele 3-0. I den efterfølgende tabte man knebent med 2-1 til Soligorsk, som vel at mærke sluttede nummer tre i sidste års Premier League.

I disse kampe har især Lokomotiv Gomels 26-årige kantspiller Denis Kozlovski imponeret. Hviderusseren har bidraget med to mål og hele fem assists. Således har han bidraget til omkring to tredjedele af holdets mål. Han bliver derfor selvsagt særdeles vigtig i topkampen mod Krumkachi.

Minsk-holdet Krumkachi fik også en fremragende start på denne sæson med sejre på 4-1 og 4-0 over henholdsvis Granit og Svetlogorsk. Det er dog ikke to hold, som har for vane at blande sig i toppen af tabellen. Herefter spillede man 1-1 med FK Gomel. Sidste års tilsvarende kamp endte med en 3-1-sejr til Lokomotiv Gomel. Der var da også generelt niveauforskel på to hold, da Lokomotiv Gomel sluttede på fjerdepladsen – 16 point foran Krumkachi. Vi tror da også, at Lokomotiv Gomel og brandvarme Kozlovski bliver for stor en mundfuld for Krumkachi.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Lokomotiv Gomel vinder kampen mod Krumkachi. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.