Dagens spilforslag – Liverpool-sejr mod tandløse Wolves

Kamp: Wolverhampton – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 15. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool fik noget tiltrængt succes, da de i midtugen kvalificerede sig til Champions Leagues kvartfinaler. Nu gælder det jagten på top fire i Premier League.

Wolverhampton har haft store problemer med at lave mål siden tabet af Raúl Jimenez. Vi regner med, at de igen får det svært mod Liverpool som trods deres problemer på Anfield har været ganske pænt på udebane.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Som nævnt havde Liverpool stor succes i midtugen, da man med en 2-0-sejr over RB Leipzig sikrede sig avancement til Champions Leagues kvartfinaler. Dermed slog man Leipzig med 4-0 over to kampe.

Det var særligt opløftende for Liverpool, at holdets senegalesiske angriber Sadio Mané kom på tavlen i begge opgør mod tyskerne. Før da havde han ikke scoret siden sine to mål i FA Cup-kampen mod Villas afbudsramte U18-hold.

At sige at de har hårdt brug for en sejr i Premier League ville være en underdrivelse af dimensioner. Liverpool har blot vundet én af deres sidste syv Premier League-kampe. I den periode har man tabt fem hjemmekampe, og kun slået Sheffield United på udebane.

Dermed er der lagt op til en vigtig kamp mod Wolverhampton, som har store problemer, når det kommer til at score mål. Siden tabet af Jimenez i tiende spillerunde har Wolves scoret 17 mål på 18 kampe.

Wolves’ nuværende angribere Fábio Silva og Willian José har tilsammen scoret to mål på 1395 minutter i Premier League, hvilket rundt regnet svarer til 15 kampe.

I Wolves’ seneste kamp spillede de 0-0 mod et Aston Villa-mandskab, som også lader til så småt at begynde at tabe pusten. Wolves havde et par store chancer i anden halvleg, som de ikke formåede at udnytte.

Vi regner med, at Liverpool med Mané og Salah har den fornødne kvalitet til at nedbryde Wolves forsvaret, og at Wolves’ offensive kvaler fortsætter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool slår Wolverhampton. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.