Kamp: Liverpool – West Ham United

Spilforslag: Der scores under 3,5 mål i kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 5. marts kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool har gennem de sidste par uger formået at bringe spændingen tilbage i den engelske mesterskabskamp. De er nu seks point efter Manchester City men med en kamp i hånden og et indbyrdes opgør i april.

Det betyder dog også, at der ikke er råd til fejltagelser i kampe som denne. Der er nemlig lagt op til en svær kamp mod West Ham, der fortsat er på jagt efter en plads i Champions League.

West Ham hentede senest en flot 1-0-sejr mod Wolverhampton og imponerede især defensivt. Vi tror også, at de kommer til at stå stærkt på Anfield, hvor vi maksimalt tror, at der falder tre scoringer.

 

Derfor scores der under 3,5 mål i kampen

Liverpool har et tætpakket program, men de vil uden tvivl stille i stærkeste opstilling til denne topkamp mod West Ham. Det betyder formentlig en forsvarskæde med Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joël Matip og Andrew Robertson og Alisson i målet.

Liverpool har lukket 20 mål ind i deres første 26 kampe i Premier League. Det har kun Manchester City og Chelsea gjort bedre.

Nu står man så over for West Ham, der som nævnt har gjort det godt defensivt de sidste par kampe. Her mødte man formstærke Newcastle og Wolverhampton. Det endte henholdsvis 1-1 og 1-0 og altså med fire point til the Hammers.

Især franske Kurt Zouma har imponeret gennem de sidste par kampe og lader ikke til at være påvirket af sagen om mishandling af en kat.

West Ham er blot to point efter Manchester United som indtager femtepladsen. Man presses dog bagfra af Arsenal. Der er med andre ord meget på spil for både Liverpool og West Ham. Det tror vi også kommer til at afspejle sig i kampen, som vi ikke venter bliver nogen målfest men mere en afventende affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 3,5 mål i kampen mellem Liverpool og West Ham United. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.