Dagens spilforslag – Díaz på tavlen for Liverpool

Kamp: Liverpool – Villarreal

Spilforslag: Luis Díaz scorer i kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 27. april kl. 21:00

Bookmaker: ComeOn!

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så er det tid til det første af to møder mellem Liverpool og Villarreal i Champions Leagues semifinaler. Dette er blot den tredje kamp mellem holdene, som tidligere har mødtes i Europa Leagues semifinaler for seks år siden.

Nu bliver det dog lige en tand større i Champions League. Liverpool tog finalepladsen for seks år siden, og det er de ikke overraskende også tårnhøje favoritter til at gøre igen denne gang.

Vi regner med, at Jürgen Klopp vil foretage et par ændringer i offensiven. En af disse bør være, at Luis Díaz kommer ind, og vi siger, at colombianeren også får scoret i kampen.

 

Derfor scorer Luis Díaz i kampen

Luis Díaz kom til Liverpool fra FC Porto i vintertransfervinduet. Det har vist sig at være en god beslutning af Jürgen Klopp og ledelsen i Liverpool.

Colombianeren har nemlig været en stor gevinst for Liverpools allerede fremragende offensiv. Det gør også, at Klopp kan tillade sig at rotere en del fra kamp til kamp.

Typisk starter Salah og Mané, mens Díaz og Jota lidt skiftes til at supplere dem. I weekenden startede Jota mod Everton, hvor han efter en times spil blev udskiftet med Díaz.

Her kom colombianeren ind og gjorde en god figur med en assist til 2-0-målet, som blev scoret af Divock Origi. Den præstation kom efter, at han leverede åbningsmålet og en assist i 4-0-afklapsningen af Manchester United.

Derfor mener vi, at alt peger på, at han får en startplads mod Villarreal. Den Gule Ubåd er dette års helt store overraskelse i Champions League. De kommer dog til at få det svært mod Liverpool og den sprudlende Díaz.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Luis Díaz scorer når som helst i kampen. Hos ComeOn! får man odds 2,40 på dette resultat.