Dagens spilforslag – Liverpool og Spurs kommer begge på tavlen

Kamp: Liverpool – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 16. december kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Tottenham og Liverpool har begge 25 point efter 12 kampe og ligger dermed et og to i Premier League. Derfor bliver det naturligvis interessant, når de to hold i denne spillerunde mødes på Anfield.

Sidste runde smed begge mandskaber point, da Liverpool spillede 1-1 med Fulham, mens Tottenham fik samme resultat ude mod Crystal Palace. Dermed skal der gerne point på kontoen i denne kamp, hvis man skal holde afstanden ned til hold som Chelsea og Manchester-klubberne. Leicester og Southampton er også godt med i toppen, hvor er yderst tæt indtil videre i denne sæson.

Vi regner derfor med, at det bliver en interessant affære på Anfield, hvor vi får to af Premier League absolut bedste offensiver at se mod hinanden. Det regner vi også med vil resultere i, at begge hold får scoret i kampen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Vi er snart en tredjedel af vejen i denne Premier League-sæson, og Tottenham og Liverpool har begge blot tabt én gang. Tottenham tabte åbningskampen mod Everton med 1-0, mens Liverpool blev udraderet på Villa Park med 7-2 af et flyvende Aston Villa-hold.

Tottenham har haft 11 kampe uden nederlag, mens Liverpool er på otte kampe. Liverpool er med deres 27 mål det mest scorende hold i ligaen, mens Tottenham med deres 24 mål også er godt med.

Hos Tottenham handler det naturligvis først og fremmest om Son Heung-min og Harry Kane. Son har været direkte involveret i 14 mål, mens Kane ligger på vanvittige 19 med ni mål og ti assists. Hos Liverpool er det som så ofte før Mohamed Salah, som man skal sætte sin lid til. Egypteren har scoret ti og lagt op til to.

Liverpool har endnu ikke prøvet at gå fra banen uden at score i denne sæson, mens det kun er sket to gange for Tottenham. Vi regner med, at dette bliver endnu en kamp, hvor både Tottenham og Liverpool kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos betfair får man odds 1,58 på dette resultat.

Som ny spiller hos Betfair kan man få odds boost til 2,00 på, at der scores i kampen. Læs mere om kampagnen her.