Dagens spilforslag – Tæt kamp i vente i Liverpool

Kamp: Liverpool – Real Madrid

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,57

Spilstop: 14. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool har for første gang siden slutningen af januar vundet to kampe i træk i Premier League. Det må alt andet lige give god moral, hvilket de får brug for inden en svær kamp mod Real Madrid.

Real Madrid kommer dog også med en stor portion selvtillid i bagagen efter deres sejr i weekendens El Clasico. De vandt som bekendt første kamp i Madrid med 3-1, hvilket gør, at de står med gode kort på hånden.

Liverpool bliver helt naturligt på et eller andet tidspunkt tvunget til at satse offensivt. Det vil dog også give Real Madrid muligheder den anden vej. Derfor mener vi, at der er også chancer for, at vi også i returopgøret får begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

I weekenden vandt Liverpool deres første hjemmekamp i Premier League siden den 16. december. Det skete, da Aston Villa var på besøg på Anfield.

Her gjorde Liverpool det især godt i første halvleg, som dog endte 1-0 til Villa, da Liverpool fik et mål annulleret for en marginal offside. De var ironisk nok mindre overlegne i anden halvleg, hvor de til sidst fik vendt det til 2-1.

Målscorerne for Liverpool var Mohamed Salah og den ellers for tiden udskældte Trent Alexander-Arnold, som scorede sejrsmålet i overtiden. Villa havde dog også deres chancer i anden halvleg, så det var bestemt ikke overbevisende for Liverpool.

Nu gælder det så Real Madrid, som i weekenden imponerede ved at slå Barcelona med 2-1 i El Clasico. Her var Karim Benzema og Toni Kroos på pletten for Real. Især Benzema er brandvarm med ni mål i sine sidste syv La Liga-kampe.

Liverpool har dog også en målfarlig herre i form i skikkelse af Mohamed Salah, som har scoret i sine sidste tre kampe og har gang i en fin sæson.

Vi mener, at kampens omstændigheder krydret med de formstærke offensive spillere gør, at der er gode muligheder for, at vi få begge mandskaber på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Liverpool og Real Madrid. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette væddemål.