Dagens spilforslag – Liverpool holder kursen mod Palace

Kamp: Crystal Palace – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,52

Spilstop: 19. december kl. 13:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool indtager efter 2-1-sejren over Tottenham nu førstepladsen i Premier League. Det er dog ganske tæt i toppen af ligaen i denne sæson, så de skal holde fokus, når turen går til London. Her venter Crystal Palace, som selv har fået en fin start på sæsonen og ser ud til at holde sig fri af nedrykningskampen.

Vi regner med, at Liverpool tager sejren og de dertilhørende tre point på Selhurst Park mod Palace, som man har haft ganske godt styr på de sidste par sæsoner.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool rejste sig i sidste runde efter et skuffende 1-1-resultat ude mod bundholdet Fulham. Her vandt man nemlig topopgøret mod Tottenham, som inden kampen indtog førstepladsen foran Liverpool på grund af målscorer.

Det er dog fortsat ganske tæt i toppen af Premier League, hvor Liverpool eksempelvis blot har fem point ned til bysbørnene Everton på femtepladsen. Dermed handler det om at holde skruen i vandet, når turen går til Selhurst Park.

Crystal Palace er ubesejrede i deres seneste tre kampe, hvor man har hentet fem point. De tre af disse kom efter en 5-1-udradering af West Bromwich. Herefter fulgte et flot 1-1-resultat mod Spurs og senest en skuffende 1-1-kamp mod West Ham.

Her modtog Christian Benteke sit andet gule kort, og dermed har han karantæne mod Liverpool. Belgieren lod eller endelig til at have genfundet noget, som lignede hans gamle niveau fra storhedstiden i Aston Villa. Derfor bliver han naturligvis et mærkbart tabt for Palace.

Liverpool har desuden haft ganske god tag i Palace de sidste par sæsoner. Ni af de sidste ti opgør mellem Liverpool og Crystal Palace er således endt med sejr til the Reds. Det regner vi også med bliver tilfældet her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen mod Crystal Palace. Hos Onside Betting får man odds 1,52 på dette væddemål.