Dagens spilforslag – Begge hold scorer på Anfield

Kamp: Liverpool – Norwich City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,01

Spilstop: 2. marts kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

De nykårede vindere af Liga Cuppen, Liverpool, tager nu imod Norwich i FA Cuppens 5. runde i jagten på endnu et trofæ. Udeholdet Norwich er på jagt efter et selvtillidsboost, som kan hjælpe dem i bundstriden.

Det må ventes, at begge managers foretager ændringer til dette opgør. Det regner vi med kan bidrage til en mere uforudsigelig kamp, hvor vi siger, at begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpool går som nævnt ind til denne kamp med et Liga Cup-trofæ i bagagen. Det blev sikret efter de 11. spark i straffesparkskonkurrencen.

Der var med andre ord tale om en lang og hård kamp mod Chelsea i søndags. Allerede på lørdag venter en vigtig kamp i Premier League mod West Ham, inden det tirsdag går løs i Champions League mod Inter.

Derfor må det anses som højest sandsynligt, at Jürgen Klopp vælger foretage udskiftninger. Det kunne meget vel ske i defensiven, hvor Virgil van Dijk, Andrew Robertson og Trent Alexander-Arnold spillede alle 120 minutter mod Chelsea, mens Joel Matip spillede 90.

Det kan betyde spilletid til folk som Konstantinos Tsimikas, Ibrahima Konaté og måske endda unge Conor Bradley. Liverpool har desuden lukket et mål ind i begge deres tidligere FA Cup-kampe mod dårligere hold end Norwich i form af Shrewsbury Town og Cardiff City.

Norwich kommer nok også til at lave en del defensive ændringer, om de har lyst eller ej. Helt sikkert er det, at Grant Hanley misser kampen på grund af karantæne. Derudover er Max Aarons, Ozan Kabak og Brandon Williams alle tvivlsomme. Det er med andre ord et helt forsvar, som man ende med at mangle.

Disse potentielt massive ændringer i begge holds bagkæder, mener vi gør det sandsyneligt, at begge hold finder netmaskerne. Norwich viste for nyligt i Premier League-nederlaget til Liverpool, at de godt kan score mod the Reds, da de tabte 1-3 på Anfield.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og Norwich City. Hos Marathonbet får man odds 2,01 på dette.