Dagens spilforslag – Liverpool vinder målrig kamp

Kamp: Liverpool FC – Leicester City

Spilforslag: Liverpool FC vinder, og der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,56

Spilstop: 10. februar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool skal formentlig stort set vinde resten af deres kampe i denne sæson, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente Manchester City.

De har vundet deres seneste to ligakampe mod Brentford og Crystal Palace. Nu skal man gøre det til tre på stribe, når et formsvagt Leicester-mandskab kommer forbi Anfield.

Leicester tabte senest med hele 1-4 til deres lokalrivaler Nottingham Forest i FA Cuppen. Leicester har blot spillet to ligakampe i 2022, og de har endnu årets første Premier League-sejr tilgode. Vi regner ikke med, at den kommer her.

De møder et offensivt stærkt Liverpool-hold, som tilmed måske vil have Mohamed Salah og Sadio Mané tilbage. Vi mener da også, at der er gode muligheder for, at der scores mindst tre mål i kampen.

 

Derfor vinder Liverpool og der scores mindst tre mål i kampen

Der var nok en del Liverpool-fans, som ikke var helt trygge ved tanken om at skulle spille flere kampe uden Salah og Mané. Det endte man dog med at slippe ganske godt fra.

Liverpool står faktisk i en situation, hvor mesterskabet ikke længere ser helt håbløst ud. Man er ni point efter Manchester City men dog med en kamp i hånden.

Selv hvis Salah og Mané ikke skulle blive klar til denne kamp, vil Liverpool stadig have godt med offensive strenge at spille på. Der er Diogo Jota, som har gjort det godt. Alex Oxlade-Chamberlain har også vist god form plus Firmino.

Derudover møder man et Leicester-hold, der som nævnt blev udspillet mod Nottingham Forest fra the Championship. De mangler desuden deres offensive talisman Jamie Vardy, som fortsat er skadet.

Foruden Leicesters 1-4-nederlag til Forest, har de også tabt 2-3 til Tottenham og spillet 1-1 mod Brighton. Det er altså otte mål lukket ind i tre kampe i 2022. Vi regner med, at denne kamp vil resultere i et nyt nederlag og i alt mindst tre scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen, og der scores over 2,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 1,56 på dette.