Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Merseyside Derby

Kamp: Liverpool – Everton

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,83

Spilstop: 20. februar kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er meget på spil i dette års andet Merseyside Derby. Liverpool har ramt en svær periode i Premier League, og Everton skal også have point på kontoen, hvis drømmen om Champions League skal holdes i live.

Det er i særlig grad holdenes defensiver, som har været sårbare de sidste par kampe. Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at begge hold får bolden i nettet i denne kamp.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpool havde en tiltrængt succesoplevelse i midtugen, hvor de slog RB Leipzig med 2-0 i Champions League. Før denne sejr havde man tabt tre Premier League-kampe på stribe mod Brighton, Manchester City og Leicester. Det skete med henholdsvis 0-1, 1-4 og 1-3.

Everton har også behov for at komme tilbage på rette spor i ligaen. Deres seneste to kampe mod Manchester United og Fulham endte henholdsvis 3-3 og 0-2.

The Toffees har haft meget svært ved at holde clean sheets. Trods deres gode placering i ligaen er det blot blevet til fire clean sheets. Det er tre gange så lidt som Aston Villa, der ligger en plads under Everton.

For at finde Evertons seneste clean sheet skal man tilbage til opgøret mod Sheffield United tilbage i slutningen af december, hvilket vil sige ni kampe.

Lidt det samme billede tegner sig hos Liverpool. De har blot haft ét clean sheet i deres sidste otte Premier League-kampe. Begge hold har også været plaget af udsving i deres målmænds form på det seneste.

Liverpool har stadig tre af deres midterforsvare ude med skader – fire hvis man tæller Fabinho med. Everton har desuden fået et boost i forbindelse med, at holdets topscorer Dominic Calvert-Lewin bør blive klar til kampen.

Everton har ikke vundet deres sidste 23 kampe mod Liverpool i alle turneringer. Uagtet om det endelig lykkes dem denne gang, mener vi, at der er gode muligheder for, at vi får begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Liverpool og Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.