Kamp: Liverpool – Everton

Spilforslag: Liverpool vinder kampen med rent mål

Odds: 1,94

Spilstop: 21. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til et af de mest betydelsesrige Merseyside-derbyer i nyere tid. Liverpool skal have tre point, hvis de skal hænge på Manchester City i mesterskabskampen. Everton skal dog også bruge point i bundstriden, hvor de først og fremmest presses af Burnley.

Everton kommer dog på en ekstremt svær opgave mod et flyvende Liverpool-mandskab. De har fire point fra deres sidste to kampe, men de kommer stadig til at få det svært mod det stærke Liverpool-forsvar. Derfor siger vi også, at the Reds vinder kampen uden at lukke mål ind.

 

Derfor vinder Liverpool kampen med rent bur

Efter to sejre mod Manchester-holdene i henholdsvis FA Cuppen og Premier League, ser Liverpool nærmest ustoppelige ud.

Sidste weekend fik Manchester United ikke et ben til jorden, da de blev smadret med 4-0 på Anfield. Her kunne Liverpool især glæde sig over, at Mohamed Salah kom på tavlen to gange og dermed over sin lille scoringskrise.

Liverpool har holdt rent bur i seks af deres sidste syv Premier League-kampe. Det var ikke overraskende kun Manchester City, som formåede at score mod Liverpool i denne periode.

Der venter da også Everton en stor opgave på Anfield. The Toffees the som nævnt fået et par vigtige point mod Manchester United og Leicester, som begge har været meget svingende på det sidste.

Hvis Everton først kommer bagud, så kan det meget vel blive en lang aften for dem. Det er ikke utænkeligt, at Liverpool skifter lidt ud i truppen på grund af deres tætpakkede program. Det bør dog ikke være det store problem, når man kan have folk som Diogo Jota på bænken.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen med rent mål. Hos Marathonbet får man odds 1,94 på dette.