Kamp: Liverpool – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 2,95

Spilstop: 28. august kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der venter et brag af en kamp, når Liverpool får besøg af Chelsea på Anfield. Begge hold har maksimum point efter Premier Leagues to første runder og ønsker naturligvis, at dette fortsat er tilfældet efter denne kamp.

Chelsea har med købet af Romelu Lukaku skrevet sig ind som den måske største konkurrent til Manchester City. I denne kamp er Liverpool favoritter, men vi mener, at der gode muligheder for, at Chelsea kan ende med at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea startede sæsonen med at vinde Super Cuppen over Villarreal efter straffesparkskonkurrence. I Premier League lagde man også godt ud med en 3-0-sejr over Crystal Palace. Her var det Marcos Alonso, Christian Pulisic og Trevor Chalobah, som leverede målene.

I sidste runde var det så tid til et lokalopgør mod Arsenal på Emirates. Her fik sommerens store indkøb Romelu Lukaku den perfekte start på sin anden omgang i Chelsea, da han scorede til 1-0. Det skete, da han blev spillet helt fri foran mål af Reece James.

Selvsamme Reece James fordoblede Chelseas føring efter 35 minutter, da han tæskede bolden ind bag Bernd Leno i Arsenal-målet. Det kunne let være blevet til mere for Chelsea, da Kai Havertz havde to gode chancer, mens også Lukaku kunne have scoret igen.

Nu gælder det så Liverpool, som også også maksimumpoint efter deres to første kampe. Disse kom mod de formodede bundhold Norwich og Burnley og lød på henholdsvis 3-0 og 2-0. Dette bliver med andre ord deres første store test i denne sæson.

Vi tror dog, at Liverpool får svært ved at holde styr på Lukaku, som var flyvende mod Arsenal. Der er lagt op til en tæt kamp mellem disse to klassehold, men vi mener, at Chelsea har en anelse mere at skyde med.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,95 på dette væddemål.