Kamp: Liverpool – Atlético Madrid

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 3. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool satte i weekenden point til i forhold til Chelsea i Premier League. I Champions League ser det dog stadig særdeles fornuftigt ud for Jürgen Klopps tropper.

Liverpool kan nemlig spille sig videre med en sejr hjemme mod de spanske mestre Atlético Madrid. Det første møde mellem holdene blev en yderst dramatisk affære, som Liverpool endte med at vinde med 3-2.

Det har haltet lidt for Atlético i Ligaen, men de imponerede dog i weekenden, hvor de bankede Real Betis. Vi regner dog med, at Liverpool bliver for stor en mundfuld for Simeonis mandskab.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool har maksimumpoint efter deres første tre kampe i denne sæsons Champions League. Her er det blevet til sejre over AC Milan, FC Porto og dagens modstander Atlético Madrid på henholdsvis 3-2, 5-1 og 3-2.

Det er ikke overraskende Mohamed Salah, som har været den store profil hos Liverpool. Den egyptiske superstjerne har scoret hele fem mål efter de første tre runder, hvilket kun Ajax’ Sébastien Haller har gjort bedre. Salah har indtil nu scoret 15 mål i 13 kampe gennem denne sæson.

Han var på pletten to gange i første kamp mod Atlético Madrid. I den kamp kom Liverpool foran med 2-0 efter scoringer af Salah og Naby Keïta. Derefter udlignede Antoine Griezmann med to scoringer. Han gik dog fra helt til skurk, da man modtog et rødt kort efter 52 minutter for farligt spil. Dermed har han karantæne i dette opgør.

Atlético har som nævnt været meget svingende i denne sæson i La Liga har man eksempelvis smidt point mod bundholdene Deportivo Alaves og Levante.

Vi regner med, at de får en hård aften på Anfield, mod et Liverpool-hold, som vil være motiverede af det faktum, at de allerede nu kan sikre sig en billet til ottendedelsfinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.